آسیاتک قم | 37173

اینترنت پرسرعت آسیاتک: امور مشترکین استان قم

اینترنت پرسرعت آسیاتک: امور مشترکین استان قم

آسیاتک قم | 37173

این وبلاگ متعلق است به دفتر مرکزی امور مشترکین آسیاتک قم
شماره تماس پنج رقمی : 37173-025
وبسایت رسمی : QomAdsl.com

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

    برای عضویت در خبرنامه، ایمیل خودرا وارد کنید:

    Delivered by FeedBurner

طبقه بندي موضوعي
آخرين نظرات
  • ۱ خرداد ۹۷، ۰۷:۱۲ - مهسا
    :/
پيوندهاي روزانه

تقویت آنتن وای فای

بسیاری از ما به‌ هیچ‌ وجه به یاد نداریم، آخرین بار کی و چه زمانی یک کابل Ethernet را به سیستم خود وصل کرده‌ایم تا پای به دنیای اینترنت بگذاریم. این روزها اینترنت از نوع وایرلس و سیگنال‌های WiFi اولین – و برای بسیاری تنها – گزینه اتصال به اینترنت است و در نتیجه بهره‌گیری از یک سیگنال قدرتمند برای سرعت بیشتر در ارتباط دغدغه همه ماست.

به گزارش «آی تابناک»، وقتی پای گرفتن یک سیگنال فوق‌العاده قوی از روتر به میان می‌آید، یک کلیدواژه را هرگز نباید فراموش کنید: موقعیت و جایگاه. درواقع هر آنچه محل کار یا خانه شما را به یک ساختمان تبدیل می‌کند ـ دیوارها، درب‌ها، پنجره‌ها و مانند آن ـ همگی موانع و عایق‌هایی برای سیگنال WiFi هستند.

در نتیجه اولین و ساده‌ترین نکته در مورد داشتن یک سیگنال قوی، تعیین محلی مناسب برای روتر است و وقتی بدانید که داشتن سیگنال مرتب و قوی تأثیر فراوانی در سرعت اینترنت شما دارد، در نتیجه لازم نخواهد بود به ISP خود مراجعه کنید و هزینه بیشتری را برای ارتباط بهتر بپردازید.
توصیه‌های ساده‌ای که اینجا برای جای گذاری روتر پیشنهاد شده، کاملاً جدی بگیرید.

هرچه بالاتر، بهتر

اگر در یک ساختمان دو طبقه سکونت دارید یا کار می‌کنید، قرار دادن روتر در طبقه دوم، می‌تواند سیگنال بهتر و گسترده‌تری در اختیار شما قرار دهد. آنتن دستگاه شبیه به یک چتر عمل می‌کند که هر چقدر آن را بالاتر بگیرید، پوشش بهتری برای شما فراهم یمی آورد؛ فقط به یاد داشته باشید که کف و سطوح، منجر به کاهش سرعت سیگنال می‌شود. در نتیجه تلاش کنید بالاترین نقطه را برای قرار دادن روتر خود انتخاب کنید.

ساده‌ترین نکات برای یک سیگنال قوی WiFi و سرعت بالا در منزل و محل کار

موانع میانی را بردارید

درب‌ها و دیوارها هم به‌ اندازه خود مسأله هستند؛ معنی این حرف آن است که روتر هر چقدر به مرکز خانه یا محل کار شما نزدیک‌تر باشد، پوشش بهتری در سایر نقاط خواهید داشت. البته به دنبال آن باشید که روتر را به‌ جای لوستر در اتاق نشیمن از سقف آویزان کنید، ولی تلاش کنید تا جایی که کابل‌کشی تلفن به شما اجازه می‌دهد، از یک نقطه مرکزی برای پخش سیگنال بهره بگیرید. همچنین اگر روتر در یک اتاق جانبی قرار دارد، درب اتاق را همیشه باز نگه‌ دارید تا سیگنال WiFi با مانع کمتری روبه رو شود.

گوش خرگوش را فراموش نکنید!

ممکن است، روتر شما بیش از یک آنتن داشته باشد. در این موارد، بهتر است به خاطر داشته باشید که این آنتن‌ها برای خوش‌آمد شما یا زیباتر کردن دستگاه آنجا قرار داده نشده‌اند! این آنتن‌های می‌توانند تفاوتی اساسی در دریافت و ارسال سیگنال ایجاد کنند؛ برای مثال روترهای 802.11ac قادر به تفکیک سیگنال‌ها هستند تا سیگنال‌های مورد نیاز دستگاهی را که در حال استریم ویدئو است، از یک آنتن و دستگاه دیگری که در حال وب گردی است، از آنتن دیگر ارسال کنند.

از آنجا که سیگنال‌های WiFi به همه نقاط در خانه یا محل کار منتشر می‌شوند، بر روی روترهایی که چند آنتن دارند، باید یک‌به‌یک سراغ آن‌ها بروید. یعنی به یاد روزهای قدیمی که آنتن تلویزیون را تنظیم می‌کردید، اگر تغییر در حالت یک آنتن تأثیری در سیگنال شما نداشت، باید به سراغ بعدی بروید.

همچنین اگر روی روتر خود آنتن نمی‌بینید، به این معنا نیست که هیچ آنتنی وجود ندارد. آنتن روتر شما درون دستگاه است و برای تنظیم آن، لازم است، روتر را جابجا کرده و یا بچرخانید.

ساده‌ترین نکات برای یک سیگنال قوی WiFi و سرعت بالا در منزل و محل کار

از مداخلات جلوگیری کنید

اگر از روترهای قدیمی 802.11n استفاده می‌کنید، این احتمال بسیار قوی است که دستگاه‌هایی که هرگز تصور نمی‌کنید با سیگنال WiFi شما تداخل داشته باشند. تلفن‌های بی‌سیم قدیمی، هر دستگاه مجهز به بلوتوث و حتی ماکروویو، می‌تواند منجر به ایجاد اختلال در سیگنال WiFi شود. در نتیجه سعی کنید روتر را تا حد ممکن از این دستگاه‌ها دور نگه ‌دارید و اگر قرار است یک دانلود چند گیگابایتی از اینترنت داشته باشید، جایی را نتخاب کنید که این دستگاه‌ها مزاحم انتشار سیگنال نشوند.

منبع