آسیاتک قم | 37173

اینترنت پرسرعت آسیاتک: امور مشترکین استان قم

اینترنت پرسرعت آسیاتک: امور مشترکین استان قم

آسیاتک قم | 37173

این وبلاگ متعلق است به دفتر مرکزی امور مشترکین آسیاتک قم
شماره تماس پنج رقمی : 37173-025
وبسایت رسمی : QomAdsl.com

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

    برای عضویت در خبرنامه، ایمیل خودرا وارد کنید:

    Delivered by FeedBurner

طبقه بندي موضوعي
آخرين نظرات
  • ۱ خرداد ۹۷، ۰۷:۱۲ - مهسا
    :/
پيوندهاي روزانه

۵ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۶ ثبت شده است

ابوالقاسم فردوسی توسی (۳۲۹ هجری قمری – ۴۱۶ هجری قمری، در توس خراسان)، شاعر حماسه‌سرای ایرانی و سرایندهٔ شاهنامه، حماسهٔ ملیایران، است. برخی فردوسی را بزرگ‌ترین سرایندهٔ پارسی‌گو دانسته‌اند که از شهرت جهانی برخوردار است. فردوسی را حکیم سخن و حکیم توس گویند.

پژوهشگران سرودن شاهنامه را برپایهٔ شاهنامهٔ ابومنصوری از زمان سی سالگی فردوسی می‌دانند. تنها سروده‌ای که روشن شده از اوست، خودشاهنامه است. شاهنامه پرآوازه‌ترین سرودهٔ فردوسی و یکی از بزرگ‌ترین نوشته‌های ادبیات کهن پارسی است. فردوسی شاهنامه را در ۳۸۴۴ ه‍.ق، سه سال پیش از برتخت‌نشستن محمود، به‌پایان برد و در ۲۵ اسفند ۴۰۰ ه‍.ق برابر با ۸ مارس ۱۰۱۰۰ م، در هفتاد و یک سالگی، تحریر دوم را به انجام رساند. سروده‌های دیگری نیز به فردوسی منتسب شده‌اند، که بیشترشان بی‌پایه هستند. نامورترین آن‌ها مثنوی‌ای به نام یوسف و زلیخا است. سرودهٔ دیگری که از فردوسی دانسته شده، هجونامه‌ای در نکوهش سلطان محمود غزنوی است. برابر کتابشناسی فردوسی و شاهنامه، گردآوری ایرج افشار، با به‌شمارآوردن سروده‌های منسوب به فردوسی مانند یوسف و زلیخا تا سال ۱۳۸۵، تعداد ۵۹۴۲ اثر گوناگون در این سال‌ها نوشته شده‌است.[یادداشت ۱]

فردوسی دهقان و دهقان‌زاده بود. او آغاز زندگی را در روزگار سامانیان و هم‌زمان با جنبش استقلال‌خواهی و هویت‌طلبی در میان ایرانیان سپری کرد. شاهان سامانی با پشتیبانی از زبان فارسی، عصری درخشان را برای پرورش زبان و اندیشهٔ ایرانی آماده ساختند و فردوسی در هنر سخنوری آشکارا وامدار گذشتگان خویش و همهٔ آنانی است که در سده‌های سوم و چهارم هجری، زبان فارسی را به اوج رساندند و او با بهره‌گیری از آن سرمایه، توانست مطالب خود را چنین درخشان بپردازد. در نگاهی کلی دربارهٔ دانش و آموخته‌های فردوسی می‌توان گفت او زبان عربی می‌دانست، اما در نثر و نظم عرب چیرگی نداشت. او پهلوی‌خوانی را به‌طور روان و پیشرفته نمی‌دانست، اما به‌گونهٔ مقدماتی مفهوم آن را دریافت می‌کرد. به‌هرروی، در شاهنامه هیچ نشانه‌ای دربارهٔ  پهلوی‌دانی او نیست.

در «پیشگفتار بایسنقری» نام فردوسی با «حکیم» همراه است، که از دید برخی اشاره به حکمت خسروانی دارد. فردوسی در شاهنامه، فرهنگ ایران پیش از اسلام را با فرهنگ ایران پس از اسلام پیوند داده‌است. از شاهنامه برمی‌آید که فردوسی از آیین‌های ایران باستان مانند زروانی، مهرپرستی و مزدیسنا اثر  پذیرفته، هرچند برخی پژوهشگران سرچشمهٔ این اثرپذیری‌ها را منابع کار فردوسی می‌دانند، که او به آن‌ها بسیار وفادار بوده‌است. همچنین، وی به‌سبب خاستگاه دهقانی، با فرهنگ و آیین‌های باستانی ایران آشنایی داشت و پس از آن نیز بر دامنهٔ این آگاهی‌ها افزود، به‌گونه‌ای‌که این دانسته‌ها، جهان‌بینی شعری او را بنیان ریخت. آنچه که فردوسی به آن می‌پرداخت، جدای از جنبهٔ شعری، دانشورانه نیز بود؛ او افسانه ننوشت. او زاییدهٔ روزگار خردورزی دوران سامانیان است. در این دوران، زمینه برای اوج این خردورزی و دانش‌مداری در شاهنامهٔ فردوسی آماده شد. فردوسی خرد را سرچشمه و سرمایهٔ تمام  خوبی‌ها می‌داند. او بر این باور است که آدمی با خرد، نیک و بد را از یکدیگر بازمی‌شناسد و از این راه به نیک‌بختی این جهان و رستگاری آن جهان می‌رسد. فردوسی با ریزبینی، منابع خود — که بیشترینِ آن‌ها شاهنامهٔ ابومنصوری بود — را بررسی می‌کرد. او افزون بر دانش‌های روزگار و خوانده‌های بسیار، مردی  ژرف‌نگر، آزاداندیش، تیزبین و نکته‌سنج در رویدادهای گذشته و حال بود. فردوسی در شمار آن شاعران نه‌چندان پرشمار در زبان پارسی است که نجابت گفتار و پاکی سخن او آلوده نشده و حتی واژه‌ای که زننده و ناسزا باشد، از او سر نزده‌است. او توانست از میان انبوه دانسته‌هایی که در دسترس داشت، مطالبی را گزیده و گردآوری کند که در یاد ایرانیان، ترکان و هندیان زنده بماند.

زبان و ادب پارسی در روزگار فردوسی

لازار بر این باور است که دوری خراسان و فرارود از خلافت بغداد و وجود فرمانروایی‌های ایرانی، — که در عمل مستقل از خلافت بودند — دلیل پیدایش ادب پارسی در خاور ایران و محدود بودن بالندگی  آن تا اواخر سدهٔ چهارم ه‍.ق به این سرزمین‌ها بود. این فرمانروایان ایرانی و به‌ویژه امیران سامانی در اندیشهٔ گسترش ادب ملی و میهنی بودند، اما نمی‌توان این اندیشه و خواسته را تنها انگیزه یا انگیزهٔ بنیادین دانست، چراکه این خواسته را جنبش همگانیِ ریشه‌دار در شرایط اجتماعی به‌وجود آورد. برخلاف ناحیه‌های فارس و جبال — که نزدیک‌تر به بغداد و بیشتر زیر نفوذ فرهنگ عرب بودند—  در خاور ایران، طبقهٔ دهقانان هنوز وجود داشت و دست‌نخورده به‌جامانده‌بود و فرهنگ عرب در زندگی آنان اثری کوچک داشت؛ و گمان می‌رود آنان پیدایش و بالندگی شعری را پشتیبانی کردند، که از هر دو ویژگی ترکیب‌های شعر عربی رسمی و آیین‌های ایرانی نگاه‌داری‌شده در سروده‌های مردمی و نیمه‌مردمی بهره داشت. دلیل دیگر این موضوع این بود که هنوز ادبیات پارسی میانه در سدهٔ سوم ه‍جری در فارس کاربرد داشت و موبدان زرتشتی از آن بهره می‌بردند و ازهمین‌رو — برخلاف خاور ایران که زبان دری یکه‌تازی می‌کرد — میدانی برای پیدایش زبانی نوین در غرب ایران نبود. هم‌چنین در شرق کاربرد و شناخت عربی گسترهٔ کمتری داشت و زبان ادبی هم، چنان توانی نداشت که از پیدایش زبان نوین جلوگیری کند. آیین مزدیسنا در این ناحیه چندان ریشه نداشت. فرهنگ  ایرانی در قالب روایت‌ها و سروده‌های شفاهی فراوانی به زبان دری وجود داشت. اما این فرهنگ نیمه‌مردمی — که در برابر فرهنگ طبقهٔ اشرافِ اثرگرفته از عرب بود — نیاز به آثاری برتر داشت تا در کنار فرهنگ عرب‌گرا قرار گیرد.

شعر حماسی در ادب پارسی، در برابر شعر غنایی جای داشت؛ گونه‌ای از شعر که در شعر عرب ناشناخته و به‌طور کامل ایرانی و نشانگر پیوستگی ادبیات پیش و پس از اسلام بود. درون‌مایه‌های  پیوندی مانند بینش اخلاقی، پند و اندرز برپایهٔ خرد، ناپایداری این جهانی این پیوستگی را برقرار می‌کرد. اثرگذاری اسلام بر این درون‌مایه‌ها بسیار کم بود و ریشه‌های ایرانی آن‌ها کهن و ژرف بودند. حتی برخی درون‌مایه‌های شعر غنایی چون وصف طبیعت ریشه در ادب پیش از اسلام داشتند.

به‌باور ذبیح‌الله صفا، یکی از ویژگی‌های شعر پارسی در سدهٔ چهارم و نیمهٔ نخست سدهٔ پنجم ه‍.ق، شمار فراوان سرایندگان است. این موضوع هنگامی اهمیت می‌یابد که به محدودبودن گسترهٔ شعر پارسی به شرق ایران در آن روزگار نگریسته شود. زبردستی سرایندگان و توانایی آنان در بیان مضمون‌های نو و رسایی سخن آنان از دیگر موارد این دوران است. چرایی این موضوع را باید افزون بر آمادگی محیط، طبیعی بودن زبان برای سرایندگان دانست؛ به‌گونه‌ای‌که شاعران نیاز بسیاری به یادگیری زبان پارسی نداشتند، آن‌چنان‌که سرایندگان سدهٔ ششم هجری در عراق و آذربایجان و دیگر  جای‌ها به این فراگیری نیازمند بودند. از ویژگی‌های دیگر این روزگار، فزونی شعر است. شمار بیت‌هایی را که برای رودکی آورده‌اند، به گزارشی یک میلیون و سیصدهزار و به گزارشی قابل‌قبول‌تر، یکصدهزار بیت بوده و شاهنامه را هم شصت‌هزار بیت گزارش کرده‌اند. برای دیگر شاعران این دوران نیز چنین بود. از سوی دیگر، علت ازمیان‌رفتن بیشتر سروده‌های این روزگار یکی کهن‌بودن زبان و ترکیب‌های آن و ناآشنابودن آن‌ها برای مردم در دوران‌های پسین، و دیگر یورش پیاپی قوم‌های همسایهٔ خاوری ایران به فرارود و خراسان و نابودی کتاب‌ها و کتابخانه‌های فراوانی در این یورش‌هاست. دیگر ویژگی‌های شعر پارسی در این روزگار، سادگی و روانی سخن و اندیشه، دگرگونی وزن‌های شعر و تکامل آن‌ها در سنجش با سدهٔ سوم هجری و تازه‌بودن مضمون‌ها و اندیشه‌هاست. بازتاب  چگونگی زندگی سرایندگان و اوضاع اجتماعی و نظامی و سیاسی از دیگر ویژگی‌های شعر این دوران است. چرایی این بازتاب، واقع‌بینی شاعران و آشنایی آنان با محیط پیرامون و نگرش اندک به نازک‌خیالی و وهم — مگر در سروده‌های غنایی و غزل‌گونه — است. زندگی مرفه بیشتر سرایندگان در این روزگار، سبب شده تا در شعر این دوران بیشتر از کامرانی و خوشی‌ها و آسایش سخن رود، آن‌چنان‌که خوانندهٔ این سروده‌ها از سرزندگی بیشتر بهره می‌برد.

ما را در تلگرام و اینستاگرام دنبال کنید.

#آسیاتک #آریانت

برای آسیاتکی شدن کافیست با ما #تماس بگیرید

021-87761395

025-37173

تلگرام: ما اینجا هستیم.


اینستاگرام: ما اینجا هستیم.


۲۵ ارديبهشت ۹۶ ، ۱۳:۵۱
محمدرضا سیفی - آسیاتک

ویروس وانا کریپت و راههای مقابله با آن

نتیجه تصویری برای ‪wannacrypt‬‏

ویروس وانا کریپت یا wannacrypt یک نوع باج افزار یا ویروس ransomware می باشد . بعبارتی این ویروس پس از آلودگی سیستم دسترسی به آن یا بخشی از اطلاعات روی سیستم را قفل کرده و برای بازگرداندن آن درخواست وجه  بصورت بیت کوین می نماید.

این ویروس با نامهای  WCry, WanaCrypt and WanaCrypt0r نیز شناخته می شود.

این ویروس تعداد زیادی از سیستم ها را در سراسر دنیا آلوده کرده و سرویس های متعددی بدلیل این آلودگی از کار افتاده اند.

از نظر مرکز امنیت مایکروسافت Microsoft از نوع ویروس های شدیدا خطرناک طبقه بندی شده.این ویروس در صورت بروز نبودن سیستم ضد ویروس ویندوز باعث آلودگی می شود. به توصیه مایکرو سافت تمام سیستم های عامل می بایست یسته MS17-010  را  نصب کرده و سرویس آنتی ویروس و  فایر وال سیستم را فعال کرده باشد.

برای مقابله فوری با این ویروس مراحل زیر نیز توصیه می شود.

  • مسدود کردن پورت 445
  • انسداد سرویس SMB ver1
  • نصب بسته بروز رسانی ویندوز

پس از آلوده شدن سیستم تصاویر مشابه این تصاویر در سیستم کامپیوتر مشاهده می شود.

ویروس وانا کریپت (wannacrypt) و راههای مقابله با آن

ما را در تلگرام و اینستاگرام دنبال کنید.

#آسیاتک #آریانت

برای آسیاتکی شدن کافیست با ما #تماس بگیرید

021-87761395

025-37173

تلگرام: ما اینجا هستیم.


اینستاگرام: ما اینجا هستیم.

۲۴ ارديبهشت ۹۶ ، ۱۴:۵۴
محمدرضا سیفی - آسیاتک
theater

Tik۸

تیک ایت ( www.tik۸.com ) با فراهم ساختن بستر مناسب با ساختاری نوین و عملکرد آسان امکان خرید آنلاین بلیط رویدادهای هنری شامل تئاتر، سینما، کنسرت، رویدادهای علمی شامل کنفرانس، همایش و  رویدادهای ورزشی مختلف را برای مخاطبان گرامی ایجاد کرده است. از طریق وب سایت و اپلیکیشن تیکت بلیط رویداد مورد نظرتان را فقط در چند مرحله ساده با کوتاهترین زمان خریداری کنید.

به اطلاع می رساند پیرو توافقات صورت گرفته با مجموعه  Tik۸، و به منظور ارائه بیشتر خدمات رفاهی به شما مشترکین گرامی در حوزه های مختلف، کاربران سرویس های اینترنت پرسرعت آسیاتک+ADSL۲ می توانند در بازه های زمانی مختلف و با اعلام زمان بندی که از طریق همین صفحه ویا بخش اخبار سایت آسیاتک اطلاع رسانی خواهد شد، پین تخفیف خرید بلیط از سایت Tik۸ را از باشگاه مشتریان آسیاتک دریافت کرده و از شرایط و تخفیفات ویژه بهره مند شوند.

•    پیشنهاد ویژه برای ۲۵% تخفیف در خرید بلیط تئاترکمدی و موزیکال "سرآشپز پیشنهاد می کند" از تاریخ  ۹۶/۰۲/۱۸ تا تاریخ ۹۶/۰۲/۲۵ با صرف ۵ امتیاز و دریافت پین تخفیف از باشگاه مشتریان آسیاتک
•    محل نمایش تماشاخانه سنگلج - تالار سنگلج
•    سانس اجرا: ۱۹:۰۰ مدت زمان اجرا: ۱۰۰دقیقه
•    دریافت مستقیم پین تخفیف از باشگاه مشتریان.

۱۹ ارديبهشت ۹۶ ، ۱۹:۰۸
محمدرضا سیفی - آسیاتک

نتیجه تصویری برای امنیت پلیس فتا

برای حفظ حریم شخصی و جلوگیری از سوءاستفاده کلاهبرداران فضای مجازی:

  • از گذاشتن رمز عبور ساده و قابل حدس خودداری کنید. تا آنجا که می توانید رمز عبور خود را طولانی و پیچیده انتخاب کنید و در فواصل زمانی معین آن را تغییر دهید.
  • چنانچه از مودم وایرلس استفاده می کنید:
    • قابلیت پالایش آدرس MAC را روی مودم فعال کنید.
    • به مسیر هدایت و دسترسی به وای فای های ناشناس متصل نشوید.
    • در فواصل زمانی طولانی که از شبکه استفاده نمی کنید تجهیزات خود را خاموش کنید.
    • برای امنیت بیشتر وای فای خود قابلیت های WEP / WPA / WPA2 فعال کنید.
  • هرگز به تقاضاهایی که با ایمیل یا پنجره های POP-UP اطلاعات شما را می خواهد پاسخ ندهید.
  • پرداخت های اینترنتی را از طریق سایت های متعلق به موسسات غیرمعتبر و ناشناس انجام ندهید.
  • خودداری از نصب نرم افزارهای ناشناس، غیرضروری و ارسال شده با ایمیل یا چت.
  • نباید به ایمیل هایی که از شما خواسته فرمی را پر کنید اطمینان کرد. نباید اطلاعات حساب کاربری خود را در اختیار سایت ها قرار داد. به ایمیل های تبلیغاتی و داخل Spam (پیام های ناخواسته) در حساب کاربریتان بی اعتنا باشید و آنها  را پاک کنید.
  • برای پرداخت آنلاین باید از درگاه های مخصوص بانک ها استفاده کنید. برای از فیشینگ بهترین کار چک کردن آدرس وبگاه می باشد.
  • ۱۹ ارديبهشت ۹۶ ، ۰۷:۳۳
    محمدرضا سیفی - آسیاتک

    تصویر مرتبط

    رسانه تعاملی (VOD)

    آسیاتک در راستای ارائه خدمات فراگیر و بهره مندسازی مشتریان از خدمات جدید با همکاری شرکت های ارائه دهنده سرویس VOD این امکان را فراهم آورده است تا کاربران در هر لحظه از تماشای آنلاین هزاران فیلم سینمایی ، سریال ، موسیقی ، مستند هیجان انگیز و ... بهره مند گردند. سرویس های VOD ( Video On Demand) سرویس هایی هستند که به کاربران این امکان را می‌دهند محتوای مورد نظر خود را هر زمان که می خواهند دریافت و تماشا نمایند و این ساده ترین راه برای تماشای آنلاین محتوای مورد علاقه است. در این سرویس تصمیم درخواست کننده مبنای ارائه محتوای مورد نظر است و هر زمان که درخواست نمایش یک فیلم سینمایی یا سریال تلویزیونی را دارد ، تنها با اتصال به اینترنت و ارائه درخواست خود به محتوای مورد نظر به صورت رایگان یا غیر رایگان دسترسی پیدا می کند.

    لذا با انتخاب خدمات هرکدام از سرویس دهندگان همکار آسیاتک که در ذیل معرفی شده اند می توانید سرویس مورد نظر خود را دریافت نمائید.

    ۱۲ ارديبهشت ۹۶ ، ۱۹:۴۵
    محمدرضا سیفی - آسیاتک